KontaktShikoni në hartë të

Gjeni

Vendndodhjen Tonë

I gjithë stafi i Hotel Andon Lapa është në dispozicion dhe të lumtur tu përgjigjen pyetjeve tuaja. Ne ju ftojmë të na kontaktoni në një mënyrë që është më e përshtatshëm për ju.Keni pyetje?

Përdorni një mënyrë për të

kontaktuar

Keni pyetje, koment apo sugjerim? Na shkruani dhe ne do ti lexojmë dhe do tju përgjigjemi komenteve tuaja.


Phones

+355 (0) 852 23 804
+355 (0) 69 247 0337

Address

Street:``Mitat Hoxha``, Sarande, Albania


  Doni të dini

  Si të

  Vini?


  Nga Veri - Perëndim

  Distanca në mes të Hotel ``Andon Lapa I`` dhe Vlora City është 123 kilometra (km). Hoteli mund të arrihet me anë të ``Rrugës Bregdetare`` në ``Rrugën Skënderbeu`` në ``Onhezmi Rruga`` ndjekin këtë rrugë deri në ``Sheshin e Kosovës``. Në fund, nga ana e majtë në ``Sheshin e Kosovës``, dhe për të marrë rrugën Mitat Hoxha. Ju do të gjeni hotel gjatë kësaj rruge në numrin 8.


  Nga Veri - Lindje

  Distanca në mes të Hotel ``Andon Lapa I`` dhe qytetin e Gjirokastrës është 51 kilometra (km). Hoteli mund të arrihet me anë të ``Rruga e Gjirokastrës`` në `` rrugën Skënderbej `` për `` Rrugën Onhezmi``, ndjekin këtë rrugë deri në ``Sheshin e Kosovës``. Në fund, nga ana e majtë në ``Sheshin e Kosovës``, dhe për të marrë rrugën Mitat Hoxha. Ju do të gjeni hotel gjatë kësaj rruge në numrin 8.


  Nga Jug - Perëndim

  Distanca në mes të Hotel ``Andon Lapa I`` dhe Korfuzit Island (Greqi) është 16 milje. Ju mund të vijni në Sarandë nga Korfuzi me anije. Hoteli është rreth 500 metra larg nga Porti, në anën e majtë.


  Nga Jug - Lindje

  Distanca në mes të Hotel ``Andon Lapa I`` dhe Igumenicës City (Greqi) është 53 kilometra (km). Hoteli mund të arrihet me anë të ``Butrinti rrugën`` për `` rrugënSkënderbej`` për ``rrugën Onhezmi``, ndjekin këtë rrugë deri në ``Sheshin e Kosovës``. Në fund, nga ana e majtë në Sheshin e Kosovës, dhe për të marrë Mitat Hoxha Street. Ju do të gjeni hotel gjatë kësaj rruge në numrin 8.