Rruga:"Mitat Hoxha" - Sarande - Albania
Tel: +355 (0) 852 23 804
Mob:+355 (0) 69 22 88 876
E_mail: info@hotelandonlapa.com
       
 Miresevini ne Hotelin Andon Lapa i Pare
Hotel "Andon Lapa I Pare" eshte ndertuar ne vitin 2001. Ndodhet ne qytetin e Sarandes, ne nje nga zonat me te bukura te saj, dhe vetem disa metra larg portit turistik. Hoteli disponon 36 dhoma nga te cilat 24 dhoma dyshe, 6 matrimoniale dhe 6 treshe.

Lexo me shume..
 Historiku i Sarandes

Saranda është qytet në jugperëndim të Shqipërisë, e vendosur në bregdetin jonian. Emri Saranda vjen nga një manastir i hershëm kristian që i kushtohet Dyzet Shenjtorëve ("Ágii Saránda" në greqisht, "Santi Quaranta" në italisht).

Lexo me shume..

 Te Rejat:
15 Prill ,2016
Behet hapja e Hotelit per sezonin veror te ketij viti.